T-shirts

< 1 >

T-shirts - Tees


Trænger du til at opfriske din garderobe eller give din personlige stil en lille ekstra twist, uden du skal bruge en formue - så er Pre End t-shirts svaret. Pre End tees er i elegant danish design udviklet til den moderne mand som ønsker et stilfuld look. Vores t-shirts består af nøje udvalgt materialer i god kvalitet til en fair pris, der samtidig følger tidens trends og stil. Derudover får du vores t-shirts til en meget skarp og fair pris.

Basic t-shirts

Søger du en basic t-shirt i lækker kvalitet i en ren stil, så er Pre End t-shirts perfekt. Vores basic t-shirt findes både som langærmet eller som klassisk kortærmet, i et væld af farver. T-shirten har detaljer som brystlomme og kontrastfarvet broderet Pre End logo på brystet for et mere eksklusivt look. Materialet er i god tyk kvalitet som holder faconen, og der samtidig giver længere holdbarhed.

Store størrelser

Pre End basic t-shirts findes i big size op til 6XL. Vi vil gerne sikre os at der også er rig mulighed for at kunne købe stilfuldt og elegant modetøj til mænd i store størrelser. Derfor tilbyder Pre End flere af sine styles i store størrelser op til 6XL. Find alle big size styles her.

Vælg evt. også at købe din basic t-shirt i en oversize og vær med på moden. De sidste par sæsoner har det været meget populært med en t-shirt model som sidder løst på kroppen, samtidig med at du giver din hud masser af luft.
Sortimentet indeholder klassiske poloshirts der fås både som stribet, ensfarvet eller flerfarvet. Style din Pre End t-shirt med et par klassiske jeans, chinos eller almindelige klassiske herrebukser.
Find også Pre End langærmet basis tee eller kortærmet.

Bestil nemt online, og husk at vi sender din bestilling over 400 kr. fragtfrit til din privatadresse.