Strik

Find de sidste herre strik styles og sæsonens nye farver - bliv inspireret hos Pre End.
Alle bestillinger over 400 kr. sendes fragtfrit.

< 1 >

Herrestrik fra Pre End


Leder du efter en klassisk stilfuld herrestrik som pullover eller cardigan så se udvalget hos Pre End. Stilen er skandinavisk, klassisk og elegant, i dansk designet høj kvalitets materialer der fås som både tynd og tyk strik.
Pre End har alt lige fra strikket rullekravs trøjer, strikket cardigans med lynlås, pullover i mønstre eller enkelt strik. Pæn stilfuld herrestrik der passer til hver en garderobe.
En klassisk strikketrøje passer til både efterår, forår, vinter og kolde sommeraftener – derfor et musthave i hver en garderobe. Vælg selv om det er V-hals udskæringer eller højhalset herrestrik også kaldt turtleneck, der passer i din personlige stil, måske er det begge dele. Style din herrestrik med din favorit skjorte eller t-shirt og få den populære lag på lag stil. Passer perfekt til et par jeans og rå støvler.

Miljøvenlig bomuld

Pre End kvaliteterne er nøje udvalg af vores designere som stiller høje krav til materialer og designets komfort. Pre End styles findes i lækker bomuldsblandinger i 100% miljøvenligt BCI bomuld. Med disse BCI styles tager man hensyn til miljøet og mindsker vandforbruget i bomuldsproduktionen. Strikbluser til mænd i miljøvenligt materiale passer til tidens trend som man vil se mere til i fremtiden.

Herrestrik til sæsonen

Lækre herrestrik fås hos Pre End i flere farvekombinationer. Er du på udkig efter neutrale jord farver som brun – sort – grå der kan genbruges år efter år, så se Pre End´s udvalg. Sæsonerne farvekontraster ændrer sig og følger moden så du også kan finde stærke farvefulde kombinationer. Er du til striber eller spændende prikket mønstre findes det også hos Pre End. Find også klassisk herrestrik med lynlåsåbning i halsen i et eksklusivt look, der er perfekt at style med en synlig skjorte indenunder.


Herrestrik i store størrelser

Flere Pre End herrestrik findes i store størrelser op til 6XL. Pre End ønsker også at give tilbyde elegant og stilfuld herremode til mænd i store størrelser. Der gås ikke på kompromis med pasformen og stilen i de styles der findes i ekstra store størrelser. Det er vigtigt at tøjet stadig sidder godt og komfortabelt i alle pasforme.