Skjorter

Klassiske stilfulde skjorter i lækker danish design kvalitet fra Pre End.
- Se hele udvalget online her på webshoppen. Bestillinger over 400,- sendes fragtfrit.


< 1 >

Skjorter


Find din helt egen tøjstil hos Pre End. Udvalget er bredt og indeholder flere stilarter i lækker kvalitet designet og fremstillet af vores egne danske designere. Er du til den formelle stil, der passer til hverdagen forretningsmøder, eller er du mere til den afslappet skjorte stil med mønstret skjorter, så kan du finde det hele hos Pre End i stilfuld danish design. Find klassiske herreskjorter hos Pre End til den stilbevidste moderne mand.

Kortærmet & langærmet

Sortimentet indeholder både langærmet og kortærmet herreskjorter i flere klassiske ensfarvet tekstiler, eller som ternet og blomstret mønstre i strygefri bomuld. Udvalget indeholder også ternet skjorter og skovmandsskjorter der også findes i store størrelser op til 6XL. Pre End ønsker nemlig også at der skal være et udvalg af stilfuldt modetøj til mænd i store størrelser, så derfor findes flere af vores skjorter i big size størrelser op til 6XL. Man skal ikke være begrænset af sin størrelse eller højde når det kommer til stilfuld mode der sidder perfekt. Se hele udvalget her.

Skjorter behøver ikke at være formelle eller til kontorbrug hvor man har meget kundekontakt og bærer jakkesæt i hverdagen. Skjorten passer også til den afslappet type der går meget i jeans evt. shorts til dagligt, hvor man måske ønsker at bære skjorten uden på bukserne for at få et mere casual look. Herreskjorter fremstilles i et væld af farver, design og materiale for hver en smag. Designene kan afveksle med forskellige detaljer som mønstre, knapper og syninger der passer til hver en stil.

Blomstret skjorter

Find alverdens skjorter hos Pre End i mange forskellige typer af prints. Prøv en skjorte med blomsterprint fra Pre End, og få et dejligt frisk og positivt twist til din personlige stil i hverdagen. En blomstret skjorte kan kombineres på mange måder, match evt. med et par pæne sorte bukser eller et par klassiske jeans. Pre End´s blomstret skjorter findes både som langærmet eller kortærmet herreskjorte. Styles evt. en blomstret herreskjorte fra Pre End med et par jeans shorts om sommeren med et par hvide sneakers som har været meget populære de sidste par sæsoner.
Sæsonen bestemmer farve trenden som ændrer sig hele tiden. De blomstret skjorter findes både som en vinter og sommer variation. Pre End blomstret skjorter findes i lækkert bomulds kvalitet til den mand som ønsker komfort og stil på samme tid. Flere af de blomstret skjorter er fremstillet i Iron Free materiale som har minimalt brug for strygning. Skjorten holder simpelthen faconen og holder sig glattere og krøllefri i længere perioder.

Hvide skjorter

Den hvide skjorte er et "musthave" som hører til i hver en garderobe, og er en beklædningsgenstand som der vil blive fundet frem igen og igen. Pre End har flere varianter af den klassiske hvide skjorte i flere forskellige tekstil strukturer. Mix din hvide skjorte med enten jeans eller et par klassiske habitbukser for mere stilet look, der passer til specielle lejligheder som bryllupper, konfirmation og andre fester. Vælg evt. ikke at knappe skjorten helt men lad den stå halvt åben så man kan se t-shirten indenunder. Eksempelvis en farvet skjorte med hvid t-shirt under, og et par sorte denimbukser er en sikker vinder hver gang, og passer til de fleste typer. En lang række af Pre End herreskjorter er fremstillet af Iron Free Cotton - der bare gør din hverdag nemmere ved at minimere behovet for strygning.

Tag en rundtur i vores webshop her på siden og se hele udvalget. Ved bestillinger over 400,- sender vi din bestilling fragtfrit.