Shorts


Udvalg af Pre End shorts


Til den varme tid på året er shorts tid. Sommervejret hvert år kan svinge meget men shorts er et musthave hvert år. Pre End har samlet et udvalg af shorts så der er lidt for hver en smag. Find din personlige stil hos Pre End – se udvalget her på siden.
Shorts findes i flere længder og pasforme, så shorts er ikke bare shorts. Shorts modellerne findes som både tætsiddende, udført i forskellige materialer som bomuld, denim med masser af stræk.
Det gælder om at finde de shorts som passer lige præcis til din stil og kropstype, da shorts ikke bare er shorts.

Vælg et par cargo shorts, og få et afslappet street look der kombineres med forskellige t-shirts, poloshirts, skjorter og trøjer. Friluftsstilen har været meget populær de sidste par sæsoner og bruges af alle typer. Pre End cargo shorts har en afslappet pasform i en let bomuldskvalitet som passer perfekt de varme dage. Shortsene har de klassiske lommer på lårene som er karakteristiske for den legendariske armystil. Stilen passer både til fritid og den afslappet stil i hverdagen, og fås i flere farver.
Er du mere til den klassiske og stilrene stil kunne et par Pre End chino shorts være en mulighed. Chinos shorts er en den korte model af de klassiske lærredsbukser som eksisteret i mange år. Pre End chinos shorts fås i flere stærke sommerfarver, og er udført i lækkert bomuldsmateriale med masser stræk. Style dem med en skjorte eller poloshort sammen et par smarte lærredssko og et lækkert læderbælte. En sommerstil der er en sikker vinder hvert år, og som passer til både hverdag og sommerens sammenkomster og fester.

En tilbagevendende klassiker man ser hvert år i sommertiden, er et par denim shorts. Pre End denim shorts findes i flere forskellige farve vask med naturligt slid look. Pasformen er slank med opsmøg i lækkert blødt bomuldsmateriale med masser stretch. Style dem sammen med både t-shirts eller skjorter ud fra hvilket look man ønsker.

Bestil nemt i Pre End webshop, og husk at alle bestillinger over 400 kr. sendes fragtfrit.