Jakkesæt

Dansk design fra Pre End - stilfulde og elegante jakkesæt til den modebevidste mand. Alle bestillinger over 399 kr. sendes fragtfrit.

Komplette jakkesæt fra Pre End


Stilfulde kvalitets jakkesæt fra Pre End & Mundo til den stilbevidste herre - dansk design.
Find et komplet jakkesæt i god kvalitet til en fair pris, hvor man ikke går på kompromis med materialerne.
Pre End suits er dansk designet fra egen tegnestue i Danmark. Udvalget indeholder waistcoat med tilhørende habitjakker – blazere og habitbukser i lækker tekstil kvalitet, for at fuldende dit look.

Find habitjakker med klassiske detaljer som brystlomme, dobbelt slids bagpå og helfor. Findes i lækre jordfarver som brun, sort og grå som holder sæson efter sæson. Style dit Pre End habitsæt med dele hver for sig, som feks. Blazer jakken jakken til jeans eller chinos der matcher. Glem ikke at tilsætte stilfulde og kvalitets accessoires som habitvest, læderbælte og kvalitets sko i samme stil for at få det bedste slutresultat.

Find det rigtige jakkesæt

Det er vigtigt at dit habitsæt sidder godt, og at pasformen passer til din kropstype. Det er både det mest behagelige og langt det pæneste at komforten er i orden. Habitjakken må ikke stramme for meget over skuldrene, og ærmerne må hverken være for korte eller for lange. Blazeren skal nemt kunne knappes, og stadig sidde pænt selvom du foretrækker at jakken står åben. Bukserne må heller ikke være for korte eller trække skævt på benet, derfor vil et par bukser med stretch være at anbefale.

- Pre End jakkesæt fås i flere pasforme: slim fit - regular fit - modern fit.
- Størrelser : Op til 6 XL

Style dit jakkesæt

Foretrækker du lag på lag stilen med både skjorte, vest og jakke så vælg at lade habitjakken stå åben. Det giver muligheden for at vise alle detaljerne, og synliggøre skjorten.Pre End jakkesæt kan styles på kryds og tværs med en af vores elegante skjorter. Tilsæt en klassisk hvid skjorte eller en flot ensfarvet skjorte som passer til årstidens fester og arrangementer. Vælg et smart slips med lommetørklæde i samme mønster til brystlommen som et ekstra pift til dit habitsæt. Vælg evt. slips og lommetørklædet i en stærk farve som accessories man virkelig får øje på.

Vedligeholdelse af jakkesæt

Undgå at vaske dit habitsæt men nøjes med at lufte det for at friske det op. Vælg evt. af dampe både blazer og habitbukser for længere holdbarhed, og i nødstilfælde få det renset hos et professionelt vaskeri. På denne måde holder dit jakkesættet i længere tid, da man ødelægger fibrene i tøjet hvergang man vasker det.