Cardigan

Spændende udvalg af herre cardigans & sweat hoodies fra Pre End. Elegant herremode til den stilfulde mand.
Ved bestillinger over 399,- sendes din bestilling fragtfrit.

Cardigans & Sweat Jakker

Find klassiske varme herre cardigans og sweatshirt jakker i bløde kvalitets materialer til både hverdag og fritid hos Pre End. En cardigan er uundværlig beklædnings genstand, og kan benyttes på mange forskellige måde, udefra hvilken årstid det drejer sig om. Brug din Pre End cardigan som overgangsjakke til de kølige dage i efteråret eller forsommeren, og understrege din personlige stil med en stilfuld skjorte fra vores sortiment.


Klassisk stil

Den klassiske strik cardigan fungerer optimalt som ekstra varme på de meget kolde dage på kontoret evt. sammen med din yndlingsskjorte, eller de dage hvor man ønsker at være casual og stilfuld på samme tid. Hvad man går efter, er i høj grad en personlig smagssag, og hvad der passer ind i din hverdag og fritid. Er du typen som ønsker lag på lag stilen er en klassisk strik cardigan et musthave. Vælg evt. en strik cardigan i den populære sømandsstrik stil der aldrig bliver umoderne, eller en ekstra tyk kabelstrikket cardigan med for. Pre End cardigans indeholder en palet af farver, stilarter med detaljer som læderkanter og spændende syninger.


Sporty look

Sortimentet indeholder afslappet sweat hoodies i flere farver. En basis hættetrøje med lynlås fungerer perfekt til personen som ønsker en sporty afslappet stil i både hverdagen eller fritid. Er du typen som ønsker lag på lag stilen er en klassisk strik cardigan et musthave. Brug din Pre End sweat jakke til en sport stil efter træning, eller som afslappet stil i hverdagen - kombineret med joggingbukser eller jeans. Flere af Pre End´s sweat jakker fungerer også som en pæn hverdagstrøje i afdæmpet farver.


Miljøvenlig bomuld – BCI

Som en rigtig spændende nyhed består flere af vores strik styles af BCI miljøvenligt bomuld. Tidens trend indenfor tøjbranchen omhandler en grøn fremtid, og der lægges stor fokus på at fremstille miljøvenlige kollektioner. Vi har været en stor synder indenfor vandspild i mange år, og det en af vores fokusområder som skal ændres. Fremtiden vil bringe på flere miljøvenlige og organisk producerede varer hos Pre End.


Store størrelser

Flere af Pre End strik cardigans findes også i store størrelser. Pre End ønsker at kunne give mænd i større størrelser muligheden for at kunne klæde sig elegant og pænt. Stilen er elegant og stilfuld til den modne herre i stor størrelse. Pre End sætter altid høje krav til kvalitet og design uden at gå på kompromis med komfort.

Alle materialer er nøje udvalgt af vores designere, og så kan du købe alle Pre End styles til en fair pris.
Se hele vores spændende udvalg her på siden.