Bukser

Pre End går ikke på kompromis med kvaliteten og designet. Alle vores bukser til herrer, er rig på detaljer, og designet ud fra tidløs elegance med sporty twist, der passer ind i hver en stil. Pre End bukser er dansk design der kombinerer mønstre og pasformer der kan mixes på kryds og tværs med alle Pre End styles. Bukser til mænd kommer i mange størrelser, modeller og styles hos Pre End. Vi har sørget for, at der er lidt for enhver smag, kropsbygning og stil - find din stil hos Pre End.

Stilarter
Tanken bag Pre End kollektionerne er, at man ønsker at designe alsidige styles der dækker behovet for hverdags- og festtøj.
Er du på udkig efter et par behagelige moderne jeans med masser af stræk, bør du kigge nærmere på vores udvalg af super stretch jeans der findes i flere farve-vask. Alle vores jeans er fremstillet i blød bomuld med ekstra stræk for mere fri bevægelighed.
Er du til pæne bukser med masser af stretch så de ikke strammer og er ubehagelige bør du prøve vores populære performance pants. Her er tale om et par meget komfortable habitbukser i blød stræk, der giver det elegante look, og samtidig er utrolig behagelig - hele dagen.

Pre End tilbyder også klassiske chinos i et væld af farver. En style som også kendes som den uundværlige lærredsbuks der passer til en afslappet stil med et elegant twist. Til den stilfulde og modebevidste herre kan Pre End tilbyde habitbukser med tilhørende blazer. Vælg et komplet og gennemført jakkesæt fra Pre End hvis du ønsker at være rigtig flot klædt på til en favorabel pris.

Vælg din Pre End bukser udfra din kropstype. Vores styles kommer i pasform: slim fit - regular fit - modern fit. Fås i big sizes op til 6XL.

< 1 >