Bukser

Bredt udvalg af bukser til den stilfulde herre fra Pre End. Alle bestillinger over 400 kr. sendes fragtfrit.
< 1 >

BukserPre End går ikke på kompromis med kvaliteten og designet. Alle vores bukser til herrer, er rig på detaljer, og designet ud fra tidløs elegance med sporty twist, der passer ind i hver en stil. Pre End bukser er dansk design der kombinerer mønstre og pasformer der kan mixes på kryds og tværs med alle Pre End styles.
Bukser til mænd kommer i mange størrelser, modeller og styles hos Pre End. Vi har sørget for, at der er lidt for enhver smag, kropsbygning og stil - find din stil hos Pre End.

Vælg din Pre End bukser ud fra din kropstype. Vores buse styles kommer i pasform: slim fit - regular fit - modern fit. Fås i big sizes op til 6XL. Find udvalget her. Tjek vores størrelsesguide og fin den rigtige størrelse der passer perfekt til dig. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte kundeservice@preend.dk og få råd og vejledning i valg af stil og størrelse.Stilarter

Tanken bag Pre End kollektionerne er, at man ønsker at designe alsidige, styles der dækker behovet for hverdags- og festtøj.
Er du på udkig efter et par behagelige moderne jeans med masser af stræk, bør du kigge nærmere på vores udvalg af super stretch jeans der findes i flere farve-vask. Alle vores jeans er fremstillet i blød BCI bomuld med ekstra stræk for mere fri bevægelighed. BCI Better Cotton er miljøvenlig bomuld som er fremstillet efter grønne værdier hvor man bla. har reduceret vandforbruget.


Er du til pæne bukser med masser af stretch så de ikke strammer og er ubehagelige bør du prøve vores populære performance pants. Her er tale om et par meget komfortable habitbukser i blød stræk, der giver det elegante look, og samtidig er utrolig behagelig - hele dagen. Et par Pre End performance pants er pæne bukser der kan styles med både skjorte og blazer til pænere brug, eller en afslappet t-shirt i hverdagen for et mere casual look.

Pre End tilbyder også klassiske chinos i et væld af farver. En beklædningsgenstand som også kendes som den uundværlige lærredsbuks der passer til en afslappet stil med et elegant twist. Til den stilfulde og modebevidste herre kan Pre End tilbyde habitbukser med tilhørende blazer. Vælg et komplet og gennemført jakkesæt fra Pre End hvis du ønsker at være rigtig flot klædt på til en favorabel pris.


Brug farver

Vælg et par herre bukser i en nuance som er nem at style – vi anbefaler et par sorte eller grålige par. Denne stil kan nemt tilpasses ud fra hvilket look man ønsker. Sammensæt farver til et par pæne sorte bukser i form at et par mønstret farvestrålende strømper eller blomstret skjorte for at skille sig ud i mængden. På denne måde kan man nemt udfordre sit look og tilføre en ny stil.