Accessories


Skab din personlige stil med accessories


Accessories er den ekstra detalje som giver den aller sidste detalje til dit perfekte outfit. Det er nemt at opfriske garderoben og sin hverdags stil med et par enkelte nye accessories. Det kan være alt lige fra et lækkert armbåndsur til et par smarte solbriller eller bælte og tørklæde. Mulighederne er uendelige.

Strikvest & waistcoats

Giv din stil et nyt look med en stilet strikvest fra Pre End for at give det sidste prik over i´et. En lækker accessories til den modebevidste herre som ønsker en lag på lag stil. Pre End strikket vest fås i en neutral grå farve i enkelt design med knappelukning son er nem at sammensætte med andre farver.
Udvalget indeholder også klassisk waistcoats i let materiale der matcher vores populære Taranto suit. Få et perfekt jakkesæt outfit med tilhørende habitvest, og se ekstra elegant og stilfuld ud med et komplet suit fra Pre End.


Herresokker

Opfrisk hverdags look med et par Pre End herresokker i spændende farver og mønstre. Pre End herrestrømper er fremstillet i lækker bomuldsblanding med masser stræk for behagelig pasform. Find alle de forskellige farver og spændende mønstre her på siden. En nem og hurtig måde at opfriske hverdagens outfit med friske farver – tilsæt et par stribet eller ternet herrestrømper fra Pre End. Vores populære herresokker findes også som en ensfarvet basis strømpe der passer til perfekt til den mand som ønsker et enkelt stilrent look. Pre End herrestrømper er fremstillet i god kvalitet med strikket forstærkninger i ved både tå og hæl. Vores populære herresokker passer til alle stilarter og kommer med masser af stræk for bedre pasform, og holdbarhed.
Shop herresokker der indeholder materialer som bomuld, der er med til at give dine fødder bedre mulighed for at ånde. Et blødt og lækkert naturmateriale som er det mest brugte tekstil til strømper, der har en høj absorberingsevne. Polyester er med til at forstærke herresokkerne, og samtidig holde faconen og størrelsen selv efter vask. Pre End har tilsat alle sine herrestrømper en smule elastan, Spandex, lycra for at gøre dem mere stretchy så man nemmere kan komme i, og ud af dem.

Halstørklæder

Se også vores spændende udvalg af halstørklæder i forskellige farver og mønstre der passer perfekt til den kolde tid. Vælg et ensfarvet tørklæde som et minimalistisk valg der aldrig slår fejl eller et mønstret tørklæde der sætter kulør på tilværelsen.
Udvalget indeholder også Pre End halstørklæder i forskellige farver der passer perfekt til den kolde tid. En uundværlig accessories der kan pifte din vinterfrakke eller klassiske uldjakke op, og samtidig holde dig ekstra varm. Det er også populært at bruge sit halstørklæde sammen med en blazer eller jakkesæt hele året rundt. Der er ingen regler kun fantasien til at sætte sine begrænsninger.
Shop nemt i Pre End webshop helt uforstyrret hjemmefra evt. på sofaen. Vi sender alle bestillinger over 399 kr. helt gratis.