Nyheder Shop

Pre End – Nyheder

Her på siden finder du masser af nyheder fra Pre End & Mundo – flot og stilfuld herremode. Du kan finde alt lige fra herrestrik i forskellige strikmønstre og farver. Her kan nævnes klassisk pullover, som kan styles med en skjorte eller poloshirt under, eller en striktrøje med v-hals som er et "musthave" i hver en garderobe. Pre End og Mundo strik findes i lækker merinould og spændende ribstrik som passer perfekt til både jeans eller pæne habitbukser.

Sortimentet indeholder også stilfulde blazere som kan styles både med eller uden tilhørende habitbukser. Flere af Pre End habitjakker findes som komplette jakkesæt med habitvest der matcher i både farver og mønstre. Se også vores brede udvalg af skjorter med både lange og korte ærmer. Trenden har de sidste par været blomstret skjorter til både vinter og sommer. Farver skifter alt efter sæsonen, og vil være lysere i den varme periode, og modsat mørk i vinterperioden.

To gange om året kommer der nye kollektioner hos Pre End. En summer – spring kollektion og en winter autum kollektion. Disse kollektioner følger tidens trend og stil der passer til den stilfulde herre der ønsker at være pæn og elegant påklædt. Pre End´s priser er overkommelige og du vil opleve at få meget stil og kvalitet for pengene. Vores passion for mode – og med egen design afdeling i Danmark skabes der nye kollektioner i tæt samarbejde med ledelsen.

Har du spørgsmål vedr. vores styles så kontakt vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at besvare spørgsmål, og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige for dig. Vi kommer gerne med råd og vejledning til tøjstilen der passer personligt til dig, og fremhæver din bedste sider.

Tag et kig i vores webshop og bliv inspireret til nyt klassisk – elegant modetøj til den stilbevidste herre.

< 1 >